Derde tussentijdse themaverkoop van tweedehandsboeken in het DSMG op 7 en 8 augustus

Derde tussentijdse themaverkoop van tweedehandsboeken in het DSMG op 7 en 8 augustus

Ingediend door Louis Gevaert op wo, 26/05/2021
Plan om het DSMG te vinden in het Groot Begijnhof

Na de uitgestelde boekenverkoop van september 2020 en de blijvende instroom van boeken is onze stockeerruimte propvol en willen we met een derde tussentijdse boekenverkoop plaats maken.

Op zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2021 houden we van 10 tot 16 uur in het DSMG, Groot Begijnhof 46 te Sint-Amandsberg een derde thematische boekenverkoop, waarvoor je moet inschrijven.
Het hoofdthema is GENT en als tweede onderwerp kozen we kunstboeken.

Door je aankopen krijg je niet alleen boeken aan interessante prijzen, maar steun je ook de werking van het DSMG, die ook deze moeilijke periode moet en zal overleven. Het team medewerkers van het DSMG blijft altijd klaar staan om je te helpen in je zoektocht naar het verleden van onze streek.

Om te voldoen aan de corona-regels laten we slechts een beperkt aantal (max. 4) personen tegelijkertijd in de verkoopruimte toe. Ook zal de tijd om rond te kijken en te kopen worden beperkt tot 20 minuten. Hou je aan de afstandsregel en het is tevens verplicht om een mondmasker te dragen in het DSMG. Handgel wordt voorzien aan de ingang, er is een andere uitgang voorzien.
Reserveren per blok van 20 minuten kan enkel bij Miet De Groote via 09/228 73 58 of 0472 09 41 16 en Louis Gevaert via mail louis.gevaert@dsmg.be . Een tweede blok kan vooraf gereserveerd worden, mits minstens één blok tussen te laten. Op de verkoopdagen zelf kan je enkel nog inschuiven als er in de volgende tijdsblokken nog een plaats vrij is. Enkel wie ingeschreven is is zeker van zijn tijdsblok.

De verkoopdagen gaan door op zaterdag en zondag van 10 tot 16 uur.
We verheugen ons je te mogen verwelkomen op onze derde activiteit
waar publiek met mondjesmaat toegelaten wordt.

Let op! De geplande themaverkoop van begin september gaat NIET door.

We plannen de grote tweedehandse boekenverkoop in de Begijnhofkerk
het laatste weekend van september én het eerste weekend van oktober.

Namens het bestuur

Louis Gevaert
Frank Gelaude